Pellonpään poppoo

Pellonpään poppoo

lauantai 16. elokuuta 2014

1.54.5; opetuslähtö hyväksytty :)

Vieremä 8.8.2014; hyvissä ajoin (kerrankin!) oli Pellonpään ihmispoppoo paikalla. 17.30 olisi vuorossa Puten ensimmäinen virallinen esiintyminen raviareenoilla! Pian tulivat paikalle myös fanijoukot Kuopiosta.

17.12 on kello ja hermoilevat omistajat jo epäilevät varsan jääneen kyydistä, kun ei näy tuttu läsipää lämmittelyssä... Hetikohta kaksi rautiasta suomipollea kuitenkin hölkyttelee takasuoraa rintarinnan; Putte ja tallikaverinsa Patriootti ottavat tuntumaa rataan kevyesti hölkkäillen. 

Pellonpään Puhuri ja Patriootti

Putte ja valmentaja-ohjastaja Tero Mäenpää

Volttaus ja lähtöön; heti kärkeen 11 askelta laukkaa (treenarin mukaan sillä takaset jäävät välillä kyydistä, kun takavuohisissa ilmeisesti on välillä kasvusta johtuvaa kipuilua ja varsa hyppäsi sen takia laukalle).

Muutoin Putte ravaili varsin mallikkaasti maaliin saakka (välillä 46-vauhtia, kun oli kaveri kirittävänä kiinni). Videolla lähtö ja maalisuora. Lähtö kokonaisuudessaan löytyy osoitteesta:
http://down0.09181-down0.dna.qbrick.com/09181-down0/archive/20140808/20140808_44_301_360.mp4

















Lähdön jälkeen oli vuorossa taas yksi uusi etappi; ensimmäistä kertaa hevosenomistajana varikolle. Huippu-urheilijan alkuna Putte tietysti joutui heti doping-testiin; pissasi purkkiin ja antoi verinäyteen ongelmitta...


... ja sitten pääsikin takaisin katokselle palautusjuomalle ...



 ... ja ylpeiden omistajien omistajien taputeltavaksi

Kiitos kaikille myötäeläneille ja erityisesti Kuopion kannustusjoukoille!

Nyt saa varsa huilia ja antaa vuohisten vahvistua. Samaan taukoon poltetaan myös etusääreltä luuliika ennen kuin se kasvaa vaivaamaan kulkua. Syksyn mittaan tavoitteena Nuoret radalla-lähdöt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti