Pellonpään poppoo

Pellonpään poppoo

lauantai 3. tammikuuta 2015

Tapaninpäivän ajelulla

Tapanin ajelulla käytiin nelipyöräisellä kulkupelillä Savossa saakka. Putella oli ihka ensimmäinen startti sitten elokuisen opetuslähdön ja sitähän piti sitten lähteä Sorsasaloon asti kannustamaan. Isäntä joutui jäämään töihin, mutta onneksi Kuopion fanijoukot olivat taas paikalla.

Sankka lumipyry saatteli kolmivuotiaita suomenvarsoja matkaan. Putte pötki menemään porukan puolivälin tienoilla ensimmäisen kierroksen, mutta toiselle kiekalle lähtiessä hyppäsi laukalle kurvissa. Toisenkin kerran oli orhipoika haparoinut, mutta pysyi ravilla. Lainakuski oli kommentoinut takasten "menneen yli", jota reenari selvensi, että takasten iso liike ei vielä pysy voimattomuuttaan kasassa. Oli kuulema poijjan iskällä samaa vikaa vielä nelivuotiskeväänä.

Tuloksena 1.54,0 ja hyväksytty juoksu, mutta ei hätyytellyt koelähtöaikaa. Vuodenvaihteessa höllättiin varsojen koelähtörajoja, joten 4-vuotiaanakin riittää nyt sitten se 5-kympin alitus... 

Mausteeksi muutama kuva kaapattuna huonolta videolta. Olipa muten hankala seurata omaa läsipäätä lumipyryssä pienen tähtäimen läpi; tuli välillä kuviin ihan vieraat valkonaamat =).



Verruttelykierroksella

Kuskina Kimmo Taipale

Ekalla kierroksella porukan puolivälissä





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti