Pellonpään poppoo

Pellonpään poppoo

torstai 20. syyskuuta 2012

Lisää harjoittelua

Eieln kävi kenkääjä siistimässä kesäkaviot. Putte käyttäytyi taas ihan asiallisesti, eikä itse kavioissakaan ollut moittimista. Kun nyt varsa sitten oli valmiina karsinassa, päätin jatkaa ohjasajoharjoituksia. Ensin tietysti piti hakea sekä isäntä avuksi, että kamera, jotta saatan pitää lupaukseni (meni syteen tai saveen, niin itselleen pitä olla rehellinen ja kaikki näyttää, meni miten meni).

Silojen ja muiden vermeiden pukeminen on nykyisin jo tuttua puuhaa ja niin päästiin pian matkaan. Tällä kertaa pihateitä kiertelemään. Isännän apua tarviittiin hieman alkuun suunnannäyttäjäksi, mutta pian hän sai siirtyä kameran taakse. Ensimmäinen puute, mikä tuli videota katsoessa mieleen on KYPÄRÄ! Putte tuntuu hyvin luotettavalta, mutta silti pitäisi aina pitää kypärää, eivätkä turvakengätkään pahitteeksi olisi...

Itse harjoitus meni lopulta OK; saunan kulmalla neuvoteltiin hetki siitä, onko jo eväiden syönnin paikka, mutta siitä päästiin lopulta kunnialla eteenpäin. Myös tallin oven ohittaminen sujui lopulta hyvin, vaikka Urho sieltä huutelekin kaitsettavansa perään.   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti